Tornar a Torclum

Premi a Millor Producte Fira ORÍGENS 2014 Olot
Noviembre  18, 2014

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Aquest passat cap de semana 15 i 16 de novembre s’ha celebrat a Olot la 3ª edició de la Fira Orígens, un esdeveniment gastronòmic molt ben organitzat on s’hi acull un gran ventall de producte de qualitat amb segell de proximitat. En aquesta edició s’ha fet pales el bon moment que passa la gastronomía en aquest país, superant en escreix les espectatives de visitants.

PREMI A MILLOR PRODUCTE FIRA ORÍGENS 2014 OLOT

Durant aquesta edició s’ha creat el premi Millor producte de la Fira Orígens 2014. En aquest concurs els expositors podien presentar les seves novetats. Torclum ha presentat a concurs la seva nova proposta Torclum Experiences que ha esdevingut guanyadora aconseguint d’aquesta manera ser el millor producte de la Fira Orígens 2014.

Torclum Experience constava de 3 productes en què l’ oli d’oliva Verge Extra era el protagonista:

– Macaró d’oli d’oliva Verge Extra Torclum elaborat per Oriol Rossell (Obrador Pastissers)

Polvoró d’olid’oliva Verge Extra Torclum elaborat per Jordi Guillem (Restaurant Lo Mam)

Trufa xocolata “Pa amb oli Verge Extra Torclum i xocolata” elaborada per Cinthia Branco i David Vernet (Restaurant Vell Papiol)

 

Torclum Experiences és una proposta on es dona a conèixer l’ infinitat de maneres que es pot degustar l’oli d’oliva amb diverses elaboracions que es comercialitzen i es poden adquirir al nostra web a través de Torclum Experiences

PREMI A MILLOR PRODUCTE FIRA ORÍGENS 2014 OLOT

 

 


(Fuente: Torclum)

Etiquetas: origens , experiences , premis

Página 1 de 1