Tornar a Torclum

Fira de l'Avet d'Espinelves 2015
Diciembre  3, 2015

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Com ja fa varis anys aquest proper dia 5 de desembre i fins el dia 13 de desembre. Ens podreu trobar a la 35ª Fira de l'Avet d'Espinelves. Una fira on hi podeu trobar l'avet per aquestes festes, parades amb productes artesans i naturals, exposicions i tallers.

Totes aquelles compres que es facin de productes Torclum participar en un sorteig d'un lot dels nostres productes omplin una butlleta.

Horari: 10h - 19:30h i els dies feiners de 10h - 17:00h.

Us hi esperem!!

Etiquetas:

Showcooking al Museu de les Ciències
Diciembre  1, 2015

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Jordi Pascual, d'Olis Torclum, ha pres part junt amb l'Albert Roca, de vinagres Cellers Avgvstvs Forvm, en un showcooking del cuiner Jordi Guillem, xef de Lo Mam Restaurant, aquest diumenge 29 de novembre al Museu Blau del Museu de les Ciències de Barcelona. Guillem va treballar aquests dos productes fent unes degustacions per més d'un centenar de curiosos de la cuina. L'import de l'entrada ha anat a parar al Banc dels aliments.

A més, es va fer un tast en directe de oli d'oliva Verge Extra Torclum, conduït pel seu productor, Jordi Pascual. Durant el showcooking es van recuperar productes salvatges del Baix Penedès (herbes, flors, garrofes, peixos humils, olis, vinagres) per a la nostra cuina i els assistents van aprendre a tractar-los i a emmagatzemar-los. També es van presentar els llibres La pastisseria i la cuina de la Garrofa i No hi ha mala herba.

Página 1 de 1