Tornar a Torclum

Tast d'oli Solidari Torclum
Mayo  8, 2015

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

 

En Jordi i l’Ester d’oli d’oliva Torclum fa uns dos anys varen ser pares de l’Ona, una nena maquíssima que va néixer amb un petit problema anomenat Microtia, una malformació congènita del pavelló auditiu, que normalment ve acompanyada per absència de canal auditiu (Atrèsia). Una mica desconeguda per tots ja que només apareix a un de cada 6000 naixements, rebent així molts pocs recursos per a la seva investigació.

Per aquest motiu, TORCLUM, col·labora amb AME (Asociación Microtia España) posant a la venda una ampolla d'oli d'oliva verge extra PREMIUM de mig litre, on tots els seus beneficis aniran destinats a la recerca d'aquesta malaltia denominada rara i minoritària, però que alhora molt necessària per aconseguir una qualitat de vida digne i òptima com qualsevol altre.

Aquesta ampolla es posarà en breu a la venda i es podrà trobar en diferents establiments d'arreu de Catalunya, entre els quals els adherits a Terra i Taula.  També es podrà adquirir directament a la nostra web www.torclum.com.

Em organitzat un tast d'oli solidari conjuntament amb el col·lectiu Terra i Taula per aquest proper 15 de maig de 2015 a les 20:00h al Centre Cívic Cinema Iris de Calafell Platja. Contarem amb la presencia de la presidenta de la Asociación Microtia España ( AME ) Àgata Gelabertó, per conèixer de més a prop què és la microtia. Seguidament en Jordi Pascual de l’oli d’oliva Torclum farà un petit tast de diferents olis i per finalitzar l’acte, els cuiners del col·lectiu Terra i Taula han preparat unes degustacions utilitzant l’oli d’oliva Ona protagonista d’aquest esdeveniment.

Sopa freda de tomàquet i oli de romaní Torclum. Josep Pascual ( Restaurant Ull de Llebre – La Bisbal del Penedès )

Oleo galetes d`oli d`oliva Torclum i garrofa. David Vernet ( Restaurant Vell Papiol – Calafell Platja )

Cake de cítrics i oli d’oliva Torclum. Oriol Rossell ( L’Obrador – El Vendrell )

Ravioli transparent d`almadroc i Torclum. Jordi Guillem ( Restaurant Lo Mam – Segur de Calafell )

Les degustacions aniran acompanyades per vins del col·lectiu.

 

5 euros és el preu per participar en aquesta activitat on el 100% de la recaptació anirà destinat a la recerca mèdica per la microtia.

 

Es prega fer  reserva prèvia a info@terraitaula.cat o info@torclum.com per organitzar l'aforament.

 

Us hi esperem!!

 

 

Etiquetas:

Página 1 de 1