Tornar a Torclum

Guardó Benjamí
Noviembre  27, 2016

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Torclum ha estat un dels guanyadors dels Guardons Benjamí 2016, concretament en la categoria Internacionalització. Aquests premis els organitza la Xarxa Emprenedora del Vendrell i es van lliurar el passat dijous 24 de novembre al restaurant El Priorat de Banyeres, en el transcurs de la II Nit de la Xarxa i tenen com a objectiu reconèixer aquelles iniciatives d'empreses i entitats del territori que hagin excel-lit durant l'any 2016.

El jurat, format per persones expertes en l'àmbit de l'emprenedoria i l'empresa, ha valorat un major posicionament de Torclum en mercats d'altres països, així com l'increment dels volums de comerç amb l'exterior. També ha tingut en compte l'accés de l'empresa a mercats fins ara inèdits per a la seva activitat. Jordi Pascual va recollir el guardó, una peça escultòrica de la ceramista Roser Oter.

Etiquetas:

Fira Orígens 2016
Noviembre  27, 2016

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Oli d'Oliva Torclum ha participat un nou any en la Fira Orígens d'Olot, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya, que arriba a la cinquena edició i es va celebrar el 19 i 20 de novembre al Recinte Firal de la capital de la Garrotxa. Recordem que fa dos anys Torclum va ser guanyador al premi Millor producte de la fira amb una col-laboració amb el cuiner Jordi Guillem, del restaurant Lo Mam de Calafell.

Aquest any Torclum hi ha assistit com un dels membres del nou col-lectiu gastronòmic Taula Mediterrània . Aquest col-lectiu està format per 8 empreses de tot el territori català: Arrós Molí d'en Rafalet, Patates farcides d`Olot Salt del Sallent, Foie i derivats Anec dels Pirineus, Caves Pagès Entrena, Pastissos i postres selectes Mas Mous, Fruits secs Torra, Mels i torrons Alemany i Oli d'oliva Torclum.

En el transcurs de la fira, un dels principals esdeveniments enogastronòmics del país, van fer la presentació del col-lectiu amb un maridatge de set plats, explicats pel reconegut gastrònom Pep Nogué.

Etiquetas:

Página 1 de 1