Tornar a Torclum

Bones Festes
Diciembre  23, 2016

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

I si podeu gaudir-les amb els productes Torclum a taula segur que encara ho seran més! Gaudiu d'aquestes festes amb els vostres i que tingueu una bona entrada a l'any 2017

Etiquetas:

Tast gastronòmic de Nadal
Diciembre  15, 2016

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Aquest diumenge 18 de desembre a les 18:30 hores al Restaurant Vell Papiol de Calafell, Torclum Oli d'Oliva participarem en el Tast Gastronòmic de Nadal. És una activitat gratuïta només amb reserva prèvia a info@vellpapiol.com / 977 691349. Les places són limitades.

L'activitat es composa de:

- Tast d'oli verge extra novell Torclum sense filtrar amb el productor. Coneixerem les característiques de la collita i de l'oli d'enguany.

- Presentació i tast del nou CAVIAR d'Oli. Torclum ha tret al mercat el caviar d'oli aquesta setmana, podrem degustar-lo i conèixer les utilitats a les vostres cuines. Un producte ideal per sorprendre amb els aperitius i plats pels nostres familiars i amics.

- Presentació i tast de la trufa de “Pa, oli i xocolata” edició Nadal. Aquest any edició de la Trufa pintada amb or per sorprendre i tenir un producte diferent a les sobretaules en aquestes festes. Ideal per regalar o consumir per festes. La caixa va amb etiquetatge especial de nadal i festes.

- Presentació i tast del Cava “Trontoya” elaborat per Xavier Andreu a Calafell. Presentació a càrrec del mateix elaborador.

Aquest dia disposarem de tots els productes per si voleu adquirir-los. Si desitgeu els algun dels productes durant les properes setmanes fins el dia de Nadal ens podem fer arribar les comandes i podreu recollir-les al restaurant, tant de les nostres trufes com de la resta de productes que tastarem.

Productes i preus per aquest Nadal:

-Trufes de Pa oli i xocolata Edició Nadal - 9€ /12 unitats

-Cava Trontoya - 5,5 €

-Oli Novell sense filtrar o filtrat:

-Garrafa 5 litres oli Novell Torclum - 27€

-Garrafa 2 litres Oli Novell Torclum – 13€

-Ampolla 500ml Premium Torclum – 8€

-Caviar Oli de 50gr - 9,50€

Etiquetas:

Tast a Vilassar de Mar
Diciembre  15, 2016

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Aquest dissabte 17 de desembre participarem en una activitat organitzada pels amics de Del Pagès a casa en què convidarem als assistents a tastar el primer oli de la temporada verge extra arbequina. Farem el tast amb les explicacions d'en Jordi Pascual.

La cita és a les 10:30 hores al Polígon Industrial Garrofers de Vilassar de Mar.

Etiquetas:

Página 1 de 1