Tornar a Torclum

La cuina botànica, protagonista d'un nou acte de Terra i Taula el 21 de març
Marzo  16, 2017

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

La cuina botànica, de la mà de la xef Iolanda Bustos , serà la protagonista d'un nou acte del col-lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès Terra i Taula , del qual Torclum Oli d'Oliva en som membres fundadors. L'acte que porta com a títol “Baix Penedès, flora salvatge”, l'organitzem el proper dimarts 21 de març al Celler Avgsvts Forvm , a les 19:00 hores i servirà per a presentar l'apadrinament d'enguany, que serà dut a terme per la prestigiosa, xef del Restaurant La Calèndula (Regencós, Girona) . Iolanda Bustos és una amant del territori i especialment de les flors, brots, herbes i flora salvatge del seu entorn.

Les places són limitades i només amb reserva prèvia a info@terraitaula.cat. El preu per persona és de 20 Euros. Els 4 cuiners (Lo Mam, Ull de Llebre, Vell Papiol, Obrador Oriol Rossell) us proposaran 4 degustacions elaborades amb productes dels nostres integrants però també amb ingredients que trobem al nostre entorn de manera salvatge. I, com no, els nostres olis Torclum no faltaran en aquestes creacions. Aquestes 4 degustacions aniran maridades amb 4 vins dels cellers del col-lectiu (Avgstvs, Jané Ventura, Sicus i Partida Creus).

Etiquetas:

Showcooking amb el cuiner Toni Rodríguez el 28 de març
Marzo  16, 2017

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Torclum Oli d'Oliva participarem aquest proper 28 de març en la segona trobada de les Foodies Experiences al costat de Toni Rodríguez, després d'acompanyar el 28 de febrer la coneguda cuinera Ada Parellada.

Toni Rodríguez es va fer vegetarià l'any 2003 per qüestions ètiques i un any després va decidir convertir-se en vegà. Fins llavors mai havia tingut relació amb el món de la gastronomia. Va començar a treballar com ajudant en restaurants per aprendre i es va acabar dedicant a la pastisseria vegana, que en el nostre país tenia molt poc recorregut fins llavors. Va practicar i investigar dur per a conèixer tot tipus de tècniques i fer pastissos vegans, fins que va néixer el 2006 Lujuria vegana .

Les Foodies Experiences se celebren entre els mesos de febrer i juny a The Basement i Torclum Oli d'Oliva hi pren part al costat d'un altre dels companys de Terra i Taula, els els vinagres d'Avgvstvs Forvm . Els assistents podran tastar el Bombó de xocolata blanca, vinagre cabernet Sauvignon Forvm i oli d'oliva Extra Verge Torclum.

Foodies Experiences són cinc trobades mensuals entre Professionals de la Gastronomia i Hosteleria reconeguts a nivell nacional, amb estudiants del sector que tenen inquietuds i interessos en aprendre la professió des de diferents perspectives i la seva evolució. L'objectiu és motivar a joves compartint coneixements, punts de vista, experiències, situacions límit, procediments, creativitat i color per que aprenguin amb la veu de l'experiència juntament amb un Showcooking del ponent.

Dies de les trobades:

28/03/2017 Toni Rodriguez

25/04/2017 Javier de las Muelas

30/05/2017 Christian Escribá

Etiquetas:

Página 1 de 1