Tornar a Torclum

Chefs & Soul
Abril  19, 2017

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Aquest proper divendres 28 d'abril a les nou del vespre participarem a l'esdeveniment 'Chefs & Soul: Nit dels Productes de la Terra', al Restaurant Roc35 de Barcelona. Si ens voleu acompanyar podeu fer la reserva a AQUÍ.

Els nostres olis Torclum estaran a les mans dels reconeguts xefs Sergi de Meià y Àlvar Ayuso, que plantejaran una tornada als orígens amb una proposta que inclou experimentació i implicació dels sentits amb un factor sorpresa que no deixarà indiferent als assistents.

Roc35 és un restaurant amb taules llargues de vuit persones, amb una posada en escena industrial i “retro”, molt soul i productes de la terra. Si la teva reserva és de menys de 8 persones, compartiràs taula amb altres assistents.

Etiquetas:

Pack d'olis aromatitzats Torclum
Abril  19, 2017

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Torclum hem tret al mercat una nova manera de consumir i regalar oli premium. Es tracta del Pack d'Aromes Torclum, una proposta que consisteix en una col-lecció de vuit ampolles de 40 ml d'oli gourmet fusionat amb herbes aromàtiques, fruits naturals i fins i tot tòfona que revesteix l'oli d'uns aromes molt especials.

Aquests ingredients són l'all, pebre, tòfona negre, tòfona blanca, picant, farigola, romaní, alfàbrega, garrofa, taronja i llimona. El Pack d'Aromes Torclum es ven en un packaging especial per regalar durant la propera diada de Sant Jordi i se serveix sota comanda a través de la plana web torclum.com. L'elaboració dels olis és totalment artesanal.

Els olis aromàtics són molt utilitzats pels grans mestres de la cuina mediterrània i la seva aplicació pot ser molt variada: amanides, pastes, peixos, carns o guisats.

El Pack d'Aromes Torclum forma part de Torclum Experiences, una proposta en col-laboració amb cuiners i elaboradors membres de Terra i Taula, la unió de productors i restauradors del Baix Penedès, on es dóna a conèixer d'una manera àmplia les diverses variants de l'oli d'oliva. Els diferents projectes de Torclum Experiences estan acompanyats amb els xefs dels restaurants Lo Mam, Ull de Llebre i Vell Papiol, i amb el pastisser de L'Obrador al Vendrell.

Etiquetas:

Página 1 de 1