Tornar a Torclum

Portes obertes del Roc 35
Mayo  4, 2017

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

L'espai gastronòmic Roc35 organitza una jornada de portes obertes aquest dissabte 6 de maig de 12 a 22 hores. L'Open Day es desenvoluparà de 12 a 19 hores i, a més de poder conèixer l'espai i participar activament a les activitats que han preparat hi haurà tallers, conferències, showcoking, degustació de vins, sucs i olis... com no Torclum Oli d'Oliva.

De les 20 a les 22 hores la jornada finalitzarà amb una festa de clausura.

Les visites són en grup i podeu fer la reserva aquí.

Etiquetas:

Sabor Salou 2017
Mayo  4, 2017

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Torclum Oli d'Oliva Sabor Salou estarem presents a la fira gastronòmica Sabor Salou, que se celebra del 5 al 7 de maig al Passeig Jaume I de Salou. Està concebuda per donar a conèixer l'oferta de restauració del municipi i els productes gastronòmics de qualitat del territori.

Al nostre estand podreu tastar: Trufa dolça de pa amb oli i xocolata, Trufa salada de bacallà farcida oli d'oliva Torclum i arrebossada amb pols de salsa de romesco (Restaurant Vell Papiol), olives Boqueria i alguna cosa més... I dissabte a les 20:00 hores fem un tast d'oli amb copa de cava al finalitzar. Hi haurà una degustació sorpresa.

L'accés a Sabor Salou és lliure i per a tots els públics. Per poder degustar les diverses propostes gastronòmiques, s'han d'adquirir “packs de degustació” (5€) – que es canvien als estands de la fira pels diferents plats i begudes. Els packs degustació estan formats per 3 “Salouets” (monedes Sabor Salou) i una copa de vidre que els visitants es poden endur com a record i que durant la fira els serveix per fer les degustacions. El valor de cada degustació el marca cada establiment. Habitualment, és el valor d'un “Salouet” -una moneda- per degustació. Els “tallers gratuïts” complementen l'oferta de Sabor Salou.

La primera edició de Sabor Salou va generar més de 15.000 degustacions i va rebre més de 17.000 visitants. L'última edició (2016) va oferir més 25.000 degustacions a més de 30.000 visitants, amb un total de 35 expositors consolidant-se com un esdeveniment gastronòmic de referència al nostre territori. Els visitants provenen de poblacions veïnes de la Costa Daurada i al Camp de Tarragona, així mateix hi ha un important volum de visitants d'Aragó, Navarra i País Basc que tenen segones residències en aquesta zona.

Etiquetas:

Un Dia de la Mare amb l'oli Ona de Torclum
Mayo  2, 2017

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Si, ho sabem, cada dia és el dia de la mare… però, ja que existeix un Dia de la Mare amb majúscules, és l'ocasió perfecta per fer un regal que els hi faci recordar com d'especials són. Torclum i els nostres olis d'oliva, elaborats de forma tradicional, són la idea més autèntica per treure un somriure a la teva mare aquest proper dia 7 de maig.

Aquest petit però consolidat negoci perdura ja al llarg de quatre generacions de la família Pascual Solé, i el responsable actual n'és el matrimoni conformat per l'Ester Andreu i en Jordi Pascual. L'Ester i en Jordi són pares de l'Ona, una encantadora nena que va néixer amb una malformació congènita del pavelló auditiu -normalment acompanyada de l'absència del canal auditiu- coneguda com a Micròtia. Per aquest motiu, i unint així els seus dos mons més estimats, els pares de l'Ona van decidir fer una sèrie limitada de 5.000 ampolles d'oli d'oliva Premium de 500ml on tots els beneficis es destinessin a l'Associació de la Micròtia a Espanya (AME) i a recerca mèdica.

L'oli d'oliva solidari Ona de Torclum és una excel-lent mostra del preciós vincle entre pares i fills i tot el què fem pel seu benestar. Per això mateix, des de Torclum proposem aquest oli Ona com a regal pel Dia de la Mare perquè representa l'essència de l'amor mare-fill més pur: el d'estimar incondicionalment. Sorprèn a la mare en el seu dia especial i treu-li un somriure d'orella a orella a la vegada que col-labores amb la investigació mèdica d'una malformació que afecta a un de cada 6.000 nouvinguts al món. El preu de cada ampolla d'oli Ona és de 8 euros; cinc són costos de producció i els tres de benefici són destinats directament a recerca mèdica. Celebra el Dia de la Mare fent feliç a la teva… i a la de tots els menuts afectats de Micròtia.

Torclum, mestres en el cultiu de l'olivera i l'elaboració mecànica dels millors olis d'oliva verge, es suma doncs amb aquestes propostes de regal a la celebració de dia especial de la persona més especial en la vida de qualsevol persona: la mare.

Etiquetas:

Página 1 de 1