Qui som

Torclum és una petita empresa familiar agrària situada al municipi de la Bisbal del Penedès, a la comarca del Baix Penedès, província de Tarragona, on, al llarg de vàries generacions, la família Pascual i Solé s'ha dedicat a l'agricultura, explotant diferents cultius autòctons intentant dirigir l'activitat al cultiu de l'olivera.

Amb el pas dels temps, hem passat de dedicar-nos només a conrear les finques a ampliar els nostres esforços per controlar tot el cercle productiu, des del cultiu de les olives a la seva molturació per elaborar-ne l’oli i poder arribar directament al consumidor final comercialitzant el nostre propi producte.

Els nostres cultius estan situats en una zona privilegiada, als peus de la serralada Pre-litoral, amb el Montmell a l’esquerra -el cim més alt del Baix Penedès- i unes vistes immillorables cap al mar. La bona combinació d’un sòl fanc-llimòs, una baixa pluviometria i un clima suau, permeten fer una collita molt primerenca que comença cap a finals d’octubre i ens ofereix com a resultat un oli afruitat excel•lent amb una tonalitat totalment verdosa. Amb tot, el fet que la nostra producció sorgeixi de l’ús exclusiu de la tan estimada arbequina, otorguen a Torclum un segell de qualitat sublim.

Venta de proximitat Terra i taula Taula Mediterrnia

Vull subscriure'm a la Newsletter >

Enviar
Facebook Twitter Instagram
Plaça Pau Casals, 5
43717 La Bisbal del Penedès (Tarragona)
Tel. 615 602582 Jordi | 620 148362 Ester