Tornar a Torclum

Xató Experience al Vendrell
Febrero  1, 2017

Categoría: Noticias

Comentarios (0)

Aquest diumenge 5 de febrer arriba una nova edició de la Xatonada Popular del Vendrell amb una gran novetat: la Xató Experience. L'Oli d'Oliva Torclum hi participarem en les quatre tapes que es podran tastar, amb els ingredients del xató com a element comú. En una de les tapes podreu tastar les Perles d'oli d'Oliva Torclum en el Makis de Xató del Vendrell elaborat pel Restaurant Ull de Llebre.

La Xató Experience és un espai on experimentar amb el xató i donar-lo a conèixer en el marc de la festa de la Xatonada Popular del Vendrell. Es farà a la Rambla del Vendrell, a l'envelat que s'hi instal-larà, i està plantejada com un taller pràctic on cuiners del col-lectiu Terra i Taula faran una demostració de com cuinar un xató de manera diferent i amb una recepta innovadora.El showcooking és gratuït i es farà de les 12:30 a les 13:30 hores a càrrec d'Oriol Rosell (l'Obrador), Josep Pascual (Ull de llebre), David Vernet (Vell Papiol) i Jordi Guillem (Lo Mam), i estarà moderada per Xavier Sanjuan (comunicador i entès en gastronomia).

Després es podran degustar quatre tapes elaborades amb ingredients del xató i dues copes de vi, a càrrec també de Terra i Taula. El preu és de 16 euros i els plats es podran degustar a la mateixa carpa de 13:30 a 16 hores on hi trobareu un membre de Terra i Taula per entregar-vos el tiquet adquirit.

Per poder fer la reserva prèvia a l'espai del Show Cooking+Degustació, ja què hi ha un aforament limitat, s'ha de fer el pagament al següent nº c/c ES11 2100 0095 4802 0097 6113. També poden fer la reserva per mail i el pagament el mateix dia a l'entrada del recinte (no podem asegurar que hi hagi places disponibles).

Per la reserva prèvia: Nom del Beneficiari: Terra i Taula Concepte: Nom de la persona que fa la reserva i nº d'acompanyants. Import a pagar: 16€/per persona. Enviar el justificant de pagament un cop fet a info@terraitaula.cat.

Menú degustació

Makis de Xató del Vendrell amb Perles d'oli d'Oliva Torclum (Restaurant Ull de Llebre) Mill fulles de Xató del Vendrell (Restaurant Vell Papiol) Xató Hot Dog (Restaurant Lo Mam) Orelleta amb nata i taronja (L'Obrador) 2 Copes de vi (Jané Ventura i Augustus).

Consulteu el programa complet Xatonada Popular del Vendrell

Etiquetas:

Publica un comentario (máx. 800 carácteres)
Tu nombre   Tu correo
 
Comentarios